2020 Gruodžio 18 d.

Nuotolinė konferencija LIFE SCIENCES XMAS: TRENDS & SPELLS

Organizatorius: MITA

Vieta: Online

Visus, besidominčius homo sapiens ateitimi ir proto galimybėmis, kviečiame registruotis ir stebėti „Life Sciences Xmas: Trends & Spells“ penktadienį gruodžio 18 d. nuo 14 val.

Renginio metu populiarūs pranešėjai pristatys gyvybės mokslų tendencijas ir neįtikėtinus futuristinius scenarijus. Renginį moderuos technologijų ir mokslo gidas Lukas Keraitis.

Konferencijos svečiai:

  • Profesorius Ed Boyden (JAV), Masačūsetso technologijų universiteto (MIT) neoromokslininkas, „MIT Media Lab“ narys ir populiarus TED konferencijų pranešėjas.
  • Nicklas Bergman (Švedija), vienas geidžiamiausių tarptautinių konferencijų pranešėjų-futurologų, 20 metų patirtį turintis tech srities investuotojas ir verslininkas.
  • Edvardas Satkauskas (Lietuva) daugiau nei 10 metų patirtį medicinos technologijų pramonėje turintis verslininkas, „med-tech“, robotizuotus sprendimus bei sensorines technologijas vystančios aukštųjų technologijų inžinerinės bendrovės „Vaizduotė“ vadovas.
  • Arto Pesola (Suomija), sėslaus elgesio įtaką žmogaus sveikatai tyrinėjantis fiziologijos mokslų daktaras, „Active Life Lab“ tyrimų vadovas, sveikatos ir fitneso specialistų platformos „Fibion“ įkūrėjas.

Po įkvepiančių pranešimų laukia aktyvi smegenų treniruotė su profesionaliu  protmūšių vedėju Tomu Tracevskiu – „Life Sciences Xmas Quiz“. Jo klausimus atsakyti padės ne tik loginis mąstymas, bet ir biotechnologijų bei gyvybės mokslų srities žinios.

Konferencijos kalba – anglų, o protmūšis vyks lietuvių kalba.

Nuotaiką kuriame patys, tad, jei turite kalėdinį megztinį, šis vakarėlis – puiki proga juo pasipuošti!

Pirmieji užsiregistravę į renginį prisijungs tiesiogiai ir dalyvaus nemokamai, tad kviečiame registruotis. Susidomėję, tačiau nespėję užsiregistruoti, renginį galės stebėti per Delfi Plius. Delfi Plius prenumeratoriams tai nieko nekainuos, o tie, kurie dar nėra Delfi Plius nariai, tai galės padaryti vos už 1 Eur.

 

MITA koordinuojamo projekto „Gyvybės mokslų industrijos plėtros skatinimas“ tikslas – gyvybės mokslų industrijos populiarinimas, žinių perdavimo, technologijų pažangos, inovacijų, komercializavimo bei naujų įmonių kūrimosi skatinimas ir tarptautinio Lietuvos, kaip GMI šalies, įvaizdžio kūrimas. Projektas finansuojamas Europos regioninės plėtros fondo lėšomis.